Over Ons

Glas Parkstad is als glasspecialist een echte allrounder met veel ervaring. Deze kennis en ervaring is van generatie op generatie doorgegeven. Wij plaatsen alle soorten isolatieglas met een zeer snelle levering denkende aan hoog rendementsglas in diverse categorieën.

Glas Parkstad is een toonaangevende expert op het gebied van glas, met een rijke geschiedenis die van generatie op generatie is doorgegeven. Onze diepgewortelde ervaring stelt ons in staat om een breed scala aan glasoplossingen te bieden, met een bijzondere nadruk op isolatieglas van de hoogste kwaliteit, waaronder hoogrendementsglas in diverse categorieën.

Als uw partner in glas leveren wij niet alleen hoogwaardige producten, maar bieden wij ook een ongeëvenaarde service van begin tot eind. Ons proces begint met een snelle en nauwkeurige offerte, gevolgd door een vlotte verwerking van uw opdracht en een razendsnelle levering van het gewenste glas. Bovendien streven wij ernaar om afspraken op korte termijn te plannen, zodat uw project zonder vertraging kan worden voortgezet.

Onze ervaren vakmensen zorgen niet alleen voor een veilige installatie, maar ook voor een snelle en efficiënte montage. Met jarenlange expertise in de branche kunnen wij vertrouwen op een bewezen staat van dienst en een ongeëvenaarde kwaliteit van het werk dat wij leveren.

Bij Glas Parkstad staat kwaliteit voorop, maar wij begrijpen ook dat prijs een belangrijke overweging is. Daarom streven wij naar eerlijke prijzen die recht doen aan de kwaliteit van onze producten en diensten.

Naast onze toewijding aan uitmuntendheid in producten en service, hechten wij veel waarde aan eerlijk en persoonlijk advies. Ons deskundige team staat klaar om uw vragen te beantwoorden, u te begeleiden bij het maken van de beste keuzes voor uw project en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om weloverwogen beslissingen te nemen.

U vindt ons centraal gelegen in het hart van Kerkrade, op Marktstraat 35B. Bij Glas Parkstad streven we ernaar om niet alleen aan, maar ook te overtreffen wat u van een glasexpert verwacht.